Hitlijsten
69
1.
Fresh Prince of Bel-Air
The Fresh Prince of Bel-Air is een televisiekomedie. In de serie speelde Will Smith zijn eerste grote rol.
In de rap aan het begin van iedere aflevering vertelt Will Smith hoe hij bij zijn oom en tante is komen te wonen.
69
2.
Friends
De serie draait om een groep van zes vrienden: Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De zes twintigers wonen en werken in Manhattan, New York. Als het verhaal begint, heeft Rachel net haar verloofde Barry voor het altaar achtergelaten en is ze samen gaan wonen met haar beste vriendin uit haar kindertijd, Monica.
69
3.
The Addams Family
The Addams Family is een fictieve familie bedacht door de Amerikaanse striptekenaar Charles Addams. De familie verscheen oorspronkelijk in een reeks strips van Charles Addams, maar inmiddels bestaan er ook films, televisieseries en computerspellen over de familie.
69
4.
Baywatch
De show draait om een groepje strandwachten onder leiding van Mitch Buchannon (David Hasselhoff). Men ziet ze in hun dagelijkse werk waarin ze te kampen krijgen met gevaren gerelateerd aan het strand en andere activiteiten in Californië.
69
5.
Family Matters
De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen.
69
6.
Step by step
Step by step was een Amerikaanse komische serie die liep van 1991 tot 1998. De serie draait rond twee families. Met name de familie Foster en de familie Lambert.
Moeder Carol Foster en vader Frank Lambert hebben elk drie kinderen en leren elkaar kennen. Zij besluiten samen te gaan wonen en zo komen de kinderen samen in een gezin terecht.
69
7.
Full House
Full House' gaat over een alleenstaande vader van drie meisjes: Donna Jo "D.J." Tanner, Stephanie Tanner, en Michelle Tanner. Danny (de vader) is een sportjournalist en krijgt hulp van zijn beste vriend en komiek in spe, Joseph "Joey" Gladstone en zwager Jesse Katsopolis om de kinderen op te voeden.
69
8.
Cheers
Cheers is een bar in Boston, de eigenaar is Sam Malone. Sam is een voormalige honkbalspeler bij de Boston Red Sox. Hij moest zijn carrière vroegtijdig stoppen in verband met zijn alcoholverslaving.
69
9.
Dukes of Hazzard
De serie speelt zich af op het platteland van de staat Georgia in Hazzard County, een fictieve county. Centraal staat de familie Duke, bestaande uit Jesse, zijn neven Bo en Luke, en zijn nichtje Daisy.
69
10.
The A-Team
The A-Team is een televisieserie uit de jaren tachtig. De serie gaat over een groep huurlingen die in hun busje dwars door Amerika trekt. Onderweg helpen ze onderdrukte mensen in hun strijd tegen rijke criminelen en onderdrukkers. Kenmerkend voor de serie was de unieke combinatie van humor, stripachtige actie en jongensboekachtig avontuur.
69
11.
Batman
De serie draaide om Batman (Adam West) en Robin (Burt Ward). In elke aflevering van de serie trok dit duo ten strijde tegen een aantal criminelen, vaak bekende superschurken uit de Batman strips. Hiervoor gebruikten de twee een hoop gadgets (waarvan de naam altijd begint met bat-) en de Batmobile. In het echte leven gaan ze door het leven als Bruce Wayne (Batman) en Dick Grayson (Robin).
69
12.
Xena
e serie, geplaatst in de Griekse Oudheid, vertelt de avonturen van Xena (gespeeld door Lucy Lawless).
69
13.
MASH
De serie handelt over de avonturen van de bemanning van een mobiel veldhospitaal tijdens de Koreaanse Oorlog in de jaren 50. De tragiek en ellende van alledag wordt verdrongen door humor. De afkorting M.A.S.H. staat officieel voor Mobile Army Surgical Hospital.
69
14.
Macgyver
De serie draait om een uitermate vindingrijke ex-spion genaamd Angus MacGyver. In MacGyver gaat het voornamelijk om het gebruik van wetenschappelijke kennis en inventief gebruik van huis-, tuin- en keukenspullen. In combinatie met zijn Zwitsers zakmes komen er bij MacGyver allerlei oplossingen voor haast uitzichtloze situaties (meestal een zaak van leven en dood).
69
15.
7th heaven
7th Heaven is een Amerikaanse dramaserie, waarin de familie Camden centraal staat. Vader Eric Camden is dominee van een protestantse kerk in het fictieve Glenoak, Californië. Samen met zijn vrouw Annie heeft hij vijf (later zeven) kinderen: Matt, Mary, Lucy, Simon en Ruthie (en de tweeling Sam en David).