Muziek is een grote hobby van mij. Daarom heb ik terug MEGAVOX Radio opgestart.
In deze beginfase, zal ik smaakmakers, door middel van de "Powerplay" van de week naar voren brengen, en zal ik onze heimwee naar vroeger doen vergeten door elke week een ander nummer uit het verleden in de rubriek "Flashback" te toveren.

Voorlopig zullen er nog geen online uitzendingen te horen zijn maar dit is wel mijn bedoeling.

Ik hoop jullie al te kunnen boeien met de "Powerplay" en de "Flashback", een blik in het Megavox archief en de hitlijsten.

Jullie partner in MUSIC...

Jo

Vanaf juli beginnen we met MovietraXx. Deze wordt ons voorgesteld door Marietse.

Hier draait alles om muziek in film. Omdat dit uit veel verschillende hoeken te benaderen valt, werk ik elke maand rond een thema en kies ik dan elke week een film die in dat thema past. Ik heb het hier over films die je nu in de cinema kan bekijken of in de videotheek kan huren, maar ook over films die je waarschijnlijk helemaal niet kent, terwijl ze het bekijken (en het beluisteren) nochtans meer dan waard zijn.

Enjoy!

Your partner in MUSIC...

Jo

Wat is "Powerplay"?

Het is de bedoeling om nu en dan een nieuwe plaat aan te kondigen. Eentje dat nieuw is en toch niet zo voor de hand liggend is. Ik hoop dat ik jullie met deze smaakmakers toch het water in de mond doe krijgen, verlangend naar meer...

Wat is "Flashback"?

Met de "Flashback" gaan we op regelmatige basis terug naar het verleden. Want al die mooie platen, raken soms wel vergeten.

Wat is "MovietraXx"?

Hier draait alles om muziek in film. Omdat dit uit veel verschillende hoeken te benaderen valt, werk ik rond een thema en kies ik dan een film die in dat thema past. Ik heb het hier over films die je nu in de cinema kan bekijken of in de videotheek kan huren, maar ook over films die je waarschijnlijk helemaal niet kent, terwijl ze het bekijken (en het beluisteren) nochtans meer dan waard zijn.

Door Marietse!