Madagascar
Madagascar
Madagascar
Madagascar
Madagascar

Madagascar

I like to move it, move it.
She like to move it, move it.
He like to move it, move it.
We like to… MOVE IT !!!


Maak kennis met 4 beste vrienden uit de New York Central Park Zoo: Alex de leeuw, Marty de zebra, Melman de giraf en Gloria het nijlpaard. Als je beter hoort dan ziet, kan ik ook zeggen: Ben Stiller, Chris Rock, David Schimmer en Jada Pinkett Smith.
Al jaren steunen ze elkaar in hun wel en wee, maar als de jarige Marty plots besluit om naar “The Wild” te reizen – de pinguins achterna -, komen ze voor hete vuren te staan. Wanneer ze namelijk aanspoelen op het eiland MADAGASCAR zullen ze moeten wennen – willen of niet – aan een nieuwe levensstijl, zonder kooien en zonder steak.

Presenting your Royal Highness, our illustrious King Julian the XIII, self-proclaimed lord of the lemurs, etc, etc, hooray, everybody.

Hoewel Chris Rock me met zijn overacting altijd aan het lachen kan brengen is de echte ster van de show de Britse komiek Sacha Baron Cohen. Hij overtuigt niet alleen als King Julian “Het zelfuitgeroepen regeringshoofd”, maar ook als King Julian “Het partybeest”! Het junglefeestje barst namelijk pas echt los met zijn versie van – het in 1994 door Reel 2 Real uitgebrachte – I Like to Move It.

Klaar voor jullie eigen feestje?

I Like To Move It

Trailer:

17 april 2011 by "Marietse"

HTML Comment Box is loading comments...
past week
Movietraxx 25
next week
Madagascar
Madagascar
Mail deze link!

Vul het emailadres van de ontvanger in:Madagascar
Madagascar
Madagascar
Madagascar